Web-Sivutuotanto

 

Kotisivut ovat nykyään yrityksen tärkein käyntikortti ja ilman niitä yritys ei ole ”olemassa”. Puhelinluettelon keltaiset sivut ovat vaihtuneet Googleen ja kotisivuihin, jonka takia kotisivun tietojen paikkansa pitävyys ja ulkoasu merkitsevät paljon.

Internet-sivustojen muoto ja laajuus vaihtelevat suuresti. Tehdäänkö sivuista yksinkertainen käyntikortti vai suurempi kokonaisuus on teidän päätettävissä. Perinteisesti kotisivut kertovat lyhyesti ja ytimekkäästi kuka yritys tai yhteisö on ja mitä tuotteita tai palveluja se tarjoaa. Tarpeen mukaan sivustolle voidaan lisätä esimerkiksi kuvagalleria, blogi tai kartta.

 


 

 

Responsiivisuus

 

Luomme asiakkaan kanssa yhdessä responsiiviset kotisivut, jotka näkyvät kaikilla yleisimmin käytössä olevilla päätelaitteilla ja ne ovat helppo ylläpitää ja päivittää. Yhä useampi selaa nettiä älypuhelimen taikka tabletin näytöltä, joten sivujen optioimointi mobiilikäyttöön on erittäin tärkeää.

 

 

 

 

 

Hakukoneoptimointi

 

Se että sivusi löytyvät hakukoneista on myös erittäin tärkeää. Ilman hakukonenäkyvyyttä ei sivuilla ole juuri käyttöä. Haluttaessa luomme avainsanoja sisältäviä sisältöjä, joilla hakukone näkymä parantuu ja nouset koreammalle hakutuloksissa. Optiomoinnin jälkeen uudet potentiaaliset kanta asiakkaasi löytävät sivuillesi.

 

 

 

 

 

 

 

Sivuston päivitys

 

Sivuston päivityksen voit jättää meidän huoleksi tai halutessasi huolehtia siitä itse. Mikäli sivustoa päivitetään tasaisin väliajoin, on helpoin ratkaisu tehdä se omatoimisesti helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmämme avulla. Voit luoda tai poistaa kokonaisia sivuja tai lisätä niille tekstiä, kuvia ja lisä materiaalia. Päivittäminen tapahtuu nettiselaimen kautta, joten erillisiä sovelluksia ei tarvita.

 

 

 

 

 


 

LISÄPALVELUT

Tarjoamme kotisivukehityksen lisäksi

  • Verkkokauppa
  • Mainonta
  • Valokuvaus
  • Kävijäseuranta
  • Graafinen suunnittelu

 


 

WEB-SIVUSTOJEN SISÄLLÖNHALLINTA

 

RESPONSIIVISUUS

Luomme sivupohjat siten, että ne näyttävät oikein yleisimmillä päätelaitteilla niin mobiilisti kuin työpöydilläkin. Navigointipainikkeet ovat tarpeeksi suuria sormin käytettäväksi, eikä sisältö karkaa näytön sivujen yli.

 

PROCESSWIRE-SISÄLLÖNHALLINTA

Luomamme web-sivut sisältävät aina sisällönhallintajärjestelmän. Olemme valinneet järjestelmäksi monikansallisen, avoimeen lähdekoodiin perustuvan ProcessWire-sisällönhallintajärjestelmän, joka on pääsääntöisesti tarkoitettu tavallisten ihmisten käytettäväksi. Vaikka järjestelmä skaalautuu isoihinkin tarpeisiin, on sen käyttäminen hyvin yksinkertaista.